Pâté aux figues

Pâté aux figues

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 godz. 25 min
1 La recette complète

Składniki

  • de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
    1250 g
  • oignon
    1
  • de persil frais, équeuté
    15 g
  • œuf
    1
  • de porto rouge
    25 g
  • de sel
    24 g
  • de poivre moulu
    5 g
  • de figues fraîches coupées en quatre
    300 g

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 3071 kcal / 12843 kJ
Białko 292 g
Tłuszcz 187 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 59 g
Sód 10001 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...