Pâté aux figues

Pâté aux figues

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 godz. 25 min
1 La recette complète

Składniki

  • 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
  • 1 oignon
  • 15 g de persil frais, équeuté
  • 1 œuf
  • 25 g de porto rouge
  • 24 g de sel
  • 5 g de poivre moulu
  • 300 g de figues fraîches coupées en quatre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Sód 10001 mg
Białko 292 g
Kalorie 12843 kJ / 3071 kcal
Tłuszcz 187 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 59 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...