
Urządzenia i Akcesoria
Pâté aux figues
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 godz. 25 min
1 La recette complète
Składniki
-
de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)1250 g
-
oignon1
-
de persil frais, équeuté15 g
-
œuf1
-
de porto rouge25 g
-
de sel24 g
-
de poivre moulu5 g
-
de figues fraîches coupées en quatre300 g
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Kalorie
3071 kcal /
12843 kJ
Białko
292 g
Tłuszcz
187 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
59 g
Sód
10001 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rock Stars
24 Przepisy
Francja
Francja