Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Białko
- 292 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 187 g
- Tłuszcz nasycony
- 59 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 10001 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Porchetta rôtie avec poires et oignons
12h
Confiture abricot-gingembre
1 Std. 55 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Chutney de pomme
20 Min
Rillettes de poulet
6h
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10sa 30 dk
Moutarde indienne
15 Min
Galette frangipane aux framboises
1 Std. 30 Min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 Std. 50 Min
Terrine bressane
24h