Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose

Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose

3.4 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
8 parts

Składniki

  • de patates douces détaillées en cubes
    1000 g
  • d'eau
    540 g
  • d'huile de colza et un peu pour le moule
    50 g
  • gousse de vanille
    1
  • œufs
    3
  • de sucre roux
    100 g
  • de lait de coco
    200 g
  • de rhum
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de noix de coco râpée (opcjonalnie)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 307.8 kcal / 1287.6 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 43.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 101.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...