Cuisson de l'épeautre perlé
TM6

Cuisson de l'épeautre perlé

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 200 - 500 g d'épeautre perlé
  • 400 - 700 g d'eau
  • ½ - 1 ½ c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
910.6 kJ / 217.5 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
37.8 g
Tłuszcz
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
37.8 g
Sód
0.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy