Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

3.0 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 parts

Składniki

  • huile pour le moule
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • d'huile de coco
    10 g
  • de haricots rouges en conserve égouttés et rincés
    250 g
  • œufs
    2
  • de sucre roux moelleux, type vergeoise
    60 g
  • d'extrait naturel de vanille
    ½ c. à soupe
  • de cacao en poudre non sucré
    10 g
  • yaourt au soja non sucré (125 g)
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 183.8 kcal / 767.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 17.8 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 22.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...