Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie, enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook, grof gehakt
- 5 g verse salie, enkel de bladeren
- 5 g verse tijm, enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren, geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien, in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd, in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen, in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 67.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.4 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 303.7 mg
Alternatywne przepisy
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Brak ocen
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Pisco sour
Brak ocen
Keftedes (gehaktballen)
Brak ocen
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Caipirinha van mango
5min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 godz. 25 min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen