Urządzenia i Akcesoria
Risottata met kip en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
727.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
84.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 godz.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min