Urządzenia i Akcesoria
Risottata met kip en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
727.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
84.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chicken
1 godz.
Nasi Goreng
40 min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Fruit ijs
5 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Pad Thai
45 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min