Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g kipfilets, zonder vel
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 200 g Edammer kaas of andere halfharde kaas (bijv. gruyère, emmentaler, fontina), in stukken
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 600 g gehakte tomaten, uit blik of vers
-
1
volle tl groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
lub 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl suiker
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kip met rode paprika
1h 5min