Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kip met romige groenten saus
50min
Kip in perziksaus
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min