Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
TM5 TM6

Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

4.2 (14 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 2 tl fijn zout
  • 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
  • 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
  • ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 50 g sjalotten
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 150 g verse champignons, in schijfjes
  • 30 g droge witte wijn
  • 100 g sojaroom
  • 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • vers gemalen zwarte peper, naar believen

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2535 kJ / 606 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy