Urządzenia i Akcesoria
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porties
Składniki
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
53 g
Kalorie
2535 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Bechamelsaus
15 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Koninginnenhapje
55 min
Bechamelsaus
15 min
Bloemkool met kaas
55 min
Aardappelpuree
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min