Urządzenia i Akcesoria
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
16 porties
Składniki
Terrine
-
half gekookte eenden foie gras vers of diepgevroren (5 uur ontdooid op kamertemperatuur indien bevroren)300 g
-
gemalen piment½ tl
-
zout2 el
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
armagnac1 el
-
gedroogde vijgen150 g
-
sneetjes spek350 g
-
verse peterselie enkel de bladeren3 takjes
-
varkensgehakt450 g
-
kippengehakt350 g
-
room150 g
-
brandy40 g
-
zout1 afgestreken tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
pistachenoten gepeld, ongezouten of gezouten50 g
Porto en vijgen chutney
-
uien gehalveerd100 g
-
kleine vijgen in stukken (1 cm)400 g
-
suiker200 g
-
witte wijnazijn100 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
porto100 g
Afwerking
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
fleur de sel1 tl
-
pimentbessen1 tl
-
microgreens20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2692.4 mg
Białko
24 g
Kalorie
2985.9 kJ /
713.7 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije quiche Lorraine
Brak ocen
Champagne en pompelmoes sorbet
Brak ocen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Brak ocen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Advocaat
10 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 godz. 30 min
Maanzaadslakken
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Vijgenmosterd
25 min
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Klassieke sabayon
15 min