Confituur van rabarber, aardbei en vanille

Confituur van rabarber, aardbei en vanille

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 pot

Składniki

  • grof rietsuiker
    200 g
  • vanillestokje in tweeën gesneden
    1
  • rabarber geschild en in stukken (4 cm)
    450 g
  • aardbeien gepeld en gehalveerd
    100 g
  • vers geperst citroensap (± een halve citroen)
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pot

Sód 56 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 3772 kJ / 898.1 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 13.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 213 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...