Urządzenia i Akcesoria
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 pot
Składniki
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
56 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
3772 kJ /
898.1 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditionele vruchtenjam
55 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
Rode kool met appel
1 godz. 10 min
Pruimenjam
55 min
Rabarbertaart
55 min
Bechamelsaus
15 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Confituur van ananas en gember
40 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Tomatensaus
40 min
Appelmoes
20 min