Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Broccolisoep
15 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Romige erwtensoep
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Kweeperentaart
Brak ocen
Koolsoep
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min