Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel-preisoep
40min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Pompoensoep
35min
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Romige courgettensoep
25min
Aspergesoep met citroen
55min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige snijbietsoep
35min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40min