Urządzenia i Akcesoria
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
728.3 mg
Białko
44.3 g
Kalorie
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Tłuszcz
62.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
XXL - Pompoensoep
50 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Gekookte eieren
20 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Hollandaisesaus
15 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Bearnaisesaus
20 min