Asperges en zalm met Hollandaisesaus

Asperges en zalm met Hollandaisesaus

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties

Składniki

  • water
    600 g
  • witte asperges geschilt
    800 g
  • verse zalmfilets (± 130 g elk)
    4
  • boter in stukken
    200 g
  • eierdooiers
    2
  • citroensap
    2 el
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 728.3 mg
Białko 44.3 g
Kalorie 3140.8 kJ / 757.8 kcal
Tłuszcz 62.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 33.5 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...