Wersje kompatybilne
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 728.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Waterzooi van kip
1 Std.
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Zomerse pastasalade
30 Min
Vloeibare karamel
25 min