Wersje kompatybilne
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 728.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gekruide lamstaart
40 min
Ratatouille galette
1sa 30 dk
Boeddha bowl met kip
1h
Tomaat basilicum spread
5 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min