Urządzenia i Akcesoria
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
728.3 mg
Białko
44.3 g
Kalorie
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Tłuszcz
62.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Brak ocen
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Aardbeiendaiquiri
10 min
Aardbeienijsjes
12 godz. 15 min
Kaastaartijs
Brak ocen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.