Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style stir-fried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled, to taste½ - 1 cm
-
peanut oil20 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed250 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
547.7 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
677.7 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Char Kway Teow
15 min
Boiled pasta
20 min
Fried Beehoon
20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Stir-fry beef bowl
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min