Urządzenia i Akcesoria
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
Mushroom Duxelle
-
fresh portobello mushrooms quartered115 g
-
dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 15 minutes then drained and squeezed of excess water5 g
-
shallots halved25 g
-
unsalted butter diced15 g
-
garlic clove1
-
Madeira wine25 g
-
fresh thyme leaves1 sprig
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Beef Wellingtons
-
unsalted butter diced (2 cm), then frozen for 1 hour100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water cold45 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
groundnut oil for searing and greasing
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3-4 cm thick)2
-
ground black pepper for seasoning
-
large egg beaten1
Red Wine Jus
-
shallots halved25 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves½ sprig
-
salted butter diced25 g
-
port50 g
-
red wine75 g
-
liquid beef stock hot50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
dark brown sugar20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772 mg
Białko
80.5 g
Kalorie
6878.7 kJ /
1644.1 kcal
Tłuszcz
109.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
57.1 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Salsa Verde
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Prawn Cocktail
15 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min