Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
175 g
Składniki
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Białko
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Asian Vinaigrette
5 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Aïoli
5 min