Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
175 g
Składniki
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Białko
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Fire and Ice Coleslaw
4 Std. 15 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min