Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
175 g
Składniki
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Białko
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Béarnaise Sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Bordelaise Sauce
55 min
Beurre Blanc
20 min
Roquefort Sauce
20 min
Tartare Sauce
10 min
Scallops with pea purée
25 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min