Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
175 g
Składniki
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Białko
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy Butter
10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Béarnaise Sauce
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Béarnaise sauce
20 min
Beurre Blanc
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Basil Pesto
10 min