Salsa Verde

Salsa Verde

4.7 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
175 g

Składniki

  • extra virgin olive oil
    100 - 150 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    15 g
  • fresh coriander leaves only
    10 g
  • anchovy fillets, tinned drained
    6
  • pickled capers drained, rinsed
    1 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • Dijon mustard
    1 Tbsp
  • red wine vinegar
    1 Tbsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 25 g

Kalorie 142.3 kcal / 595.3 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...