Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
20 portions
Składniki
Crab Cakes
-
bread torn in pieces (approx. 3 slices)120 g
-
yellow pepper cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)40 g
-
medium egg1
-
sour cream40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
crab meat white (excess liquid squeezed out)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Coriander Paste
-
fresh coriander leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
coconut cream25 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
avocado (approx. 60 g), cut in pieces½
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
246 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Passion Fruit Soufflé
35 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min