
Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
20 portions
Składniki
Crab Cakes
-
bread torn in pieces (approx. 3 slices)120 g
-
yellow pepper cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)40 g
-
medium egg1
-
sour cream40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
crab meat white (excess liquid squeezed out)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Coriander Paste
-
fresh coriander leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
coconut cream25 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
avocado (approx. 60 g), cut in pieces½
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
59 kcal /
246 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min