Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
20 portions
Składniki
Crab Cakes
-
bread torn in pieces (approx. 3 slices)120 g
-
yellow pepper cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)40 g
-
medium egg1
-
sour cream40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
crab meat white (excess liquid squeezed out)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Coriander Paste
-
fresh coriander leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
coconut cream25 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
avocado (approx. 60 g), cut in pieces½
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
246 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Kedgeree
45 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Emmental Gougères
50 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min