Urządzenia i Akcesoria
Peppercorn Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pink peppercorns1 Tbsp
-
white peppercorns1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
-
shallots halved45 g
-
brandy100 g
-
beef stock130 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
cornflour dissolved in 1 Tbsp water1 Tbsp
-
double cream60 g
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.1 g
Kalorie
905 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Hollandaise Sauce
15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Butter Chicken
50min
Prawn Cocktail
15min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Yorkshire Pudding
1h