Urządzenia i Akcesoria
Peppercorn Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pink peppercorns1 Tbsp
-
white peppercorns1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
-
shallots halved45 g
-
brandy100 g
-
beef stock130 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
cornflour dissolved in 1 Tbsp water1 Tbsp
-
double cream60 g
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.1 g
Kalorie
905 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Yorkshire Pudding
1 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Butter Chicken
50 min
Béarnaise Sauce
20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Prawn Cocktail
15 min
Dauphinoise Potatoes
50 min