Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

3.9 100 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • unsalted butter diced
    250 g
  • water
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 Tbsp
  • egg yolks from medium eggs
    3
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 40 g

Sód 113.1 mg
Białko 1 g
Kalorie 921.1 kJ / 220.1 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...