Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
unsalted butter diced250 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Sód
113.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
921.1 kJ /
220.1 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min