Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
unsalted butter diced250 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Sód
113.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
921.1 kJ /
220.1 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Mayonnaise
5min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Beurre Blanc
20min
Bordelaise Sauce
55min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min