Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 250 g de nouilles ramen sèches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2475 kJ / 595 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 37.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1460 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes au jambon et haricots verts
40 Min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 Min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35 Min
Macaroni à la montagnarde
45 Min
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min