Urządzenia i Akcesoria
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
cashews225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaf destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
salt1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potato peeled and cut into cubes (5 cm)425 g
-
fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
plain flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, cut into wedges4
-
micro herb to garnish
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.7 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Tłuszcz
94.3 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoky chipotle beans
30 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1 godz. 20 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Chai-spiced nut butter
15 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28 godz.