Urządzenia i Akcesoria
Vegan Turkish delight cheesecake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Base
-
coconut oil for greasing
-
pecans60 g
-
filtered water1 tsp
-
rose water1 tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
pitted dates4
-
raw cacao powder1 tbsp
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
shredded coconut40 g
Filling
-
lemon juice80 g
-
coconut cream150 g
-
pure maple syrup100 g
-
beetroot powder (see Tips)1 tsp
-
agar agar powder1 tsp
-
rose water to taste2 - 4 tsp
Raspberry rose jelly
-
lemon juice60 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
rose water to taste3 - 4 tsp
-
pure maple syrup20 g
-
fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
768 kJ /
182.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Vegan gravy
40 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
No-bake coffee cake
7 Std. 30 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min