Urządzenia i Akcesoria
Tofu 'sour cream'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
silken tofu300 g
-
lemon juice1 tbsp
-
miso paste (white)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing (optional)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
733.1 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
817 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan mayonnaise
15 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Plant-based parmesan
5 min
Chilli con tempeh
20 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Vegan custard
15 min
Dairy free béchamel
10 min