Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 35 min
8 portions

Składniki

Cashew Cream
  • cashews
    300 g
  • salt
    ¼ tsp
  • water to soak
  • virgin coconut oil (refined coconut oil)
    155 g
  • oat milk
    70 g
  • dairy free probiotic capsule powder only, casings removed
    2
Tarragon Infused Oil
  • fresh tarragon
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil
    115 g
Radish and Citrus Salad
  • red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
    285 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • blood orange cut into segments
    2 - 3
  • fresh tarragon leaves, to garnish
  • watercress to garnish
    60 - 85 g
  • extra virgin olive oil to drizzle

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530.2 kcal / 2218.2 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 99.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...