Urządzenia i Akcesoria
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Cashew Cream
-
cashews300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
blood orange cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.8 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paneer
4 godz. 5 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30 min
Peanut Milk (Metric)
5 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 godz. 30 min
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Mango Sticky Rice
5 godz.
Tex-Mex Red Rice
1 godz.