Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
cashews255 g
-
water to soak
-
butternut pumpkin peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
fresh tomato salsa to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh coriander chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2106.5 mg
Białko
77.9 g
Kalorie
13368.3 kJ /
3195.1 kcal
Tłuszcz
283.9 g
Błonnik
29.5 g
Tłuszcz nasycony
46.4 g
Węglowodany
121.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Salsa verde
5 min
Brandy cashew cream
5 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Rhubarb crumble
45 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min