Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
cashews255 g
-
water to soak
-
butternut pumpkin peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
fresh tomato salsa to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh coriander chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2106.5 mg
Białko
77.9 g
Kalorie
13368.3 kJ /
3195.1 kcal
Tłuszcz
283.9 g
Błonnik
29.5 g
Tłuszcz nasycony
46.4 g
Węglowodany
121.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Spiralized tortilla
Brak ocen
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Pimento Spread
5 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Family beans
25 min