Urządzenia i Akcesoria
Gluten free rough puff pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
900 g
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm) and frozen300 g
-
potato starch140 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting140 g
-
brown rice flour (see Tips)50 g
-
millet flour (see Tips)50 g
-
xanthan gum2 tsp
-
guar gum (see Tips)¼ tsp
-
salt1 tsp
-
chilled water180 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
2566.7 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
15022.2 kJ /
3590.4 kcal
Tłuszcz
252.2 g
Błonnik
20.2 g
Tłuszcz nasycony
155.5 g
Węglowodany
317.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Almond thins
25 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min