Urządzenia i Akcesoria
Almond milk jellies with fruit coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
titanium strength gelatine leaf1
-
water plus extra for soaking300 g
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
raw sugar90 g
-
blanched almonds100 g
-
fresh mixed red berries (e.g. strawberries, raspberries, red currants)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1083.8 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond shortcrust pastry
35 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Almond thins
25 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Mango and turmeric sorbet
10 min
Almond pastry
25 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Quick beetroot relish
40 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.