Urządzenia i Akcesoria
Almond milk jellies with fruit coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
titanium strength gelatine leaf1
-
water plus extra for soaking300 g
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
raw sugar90 g
-
blanched almonds100 g
-
fresh mixed red berries (e.g. strawberries, raspberries, red currants)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1083.8 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Chicken velouté meal
40 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Mixed seed and nut spread
5 min
Almond quinoa pastry
50 min
Gluten free Worcestershire sauce
1 godz. 10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Bliss ball rocket skewers
30 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min