Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 702.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Halloween pompoentaart
4h
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Roze roerei
Keine Bewertungen
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Gezouten karamel toffees
1h 45min