Vegetarische Wellington

Vegetarische Wellington

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porties

Składniki

Bladerdeeg
  • boter in blokjes (1 cm)
    200 g
  • bloem en iets meer om te bewerken
    200 g
  • koud water
    90 g
  • zout
    2 snuifjes
  • poedersuiker
    2 snuifjes
Garnering
  • uien gehalveerd
    200 g
  • verse champignons de Paris, in vieren gesneden
    250 g
  • water
    200 g
  • gedroogde vruchten mengeling
    40 g
  • boter in stukken
    60 g
  • teentje knoflook
    2
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes
  • currypoeder
    2 tl
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    2 stengels
  • zoete aardappelen in blokjes
    400 g
  • rapen in blokjes
    200 g
  • olijfolie
    3 el
  • ei losgeklopt
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 702.5 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 2627 kJ / 632.5 kcal
Tłuszcz 46.5 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 25.3 g
Węglowodany 40.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...