Urządzenia i Akcesoria
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porties
Składniki
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
2581.5 mg
Białko
76.2 g
Kalorie
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Tłuszcz
176.4 g
Błonnik
32.6 g
Tłuszcz nasycony
28.1 g
Węglowodany
146.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celebration of Colours
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Russische salade
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Dadel curry dip
5 min
Gorgonzola spread
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min