
Urządzenia i Akcesoria
Bingsu de pastèque
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
4 portions
Składniki
La veille
-
260 g de chair de pastèque
-
2 c. à soupe de sucre en poudre
-
20 g de jus de citron vert fraîchement pressé
Le jour même
-
25 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
-
125 g de fraises fraîches émincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
97 kcal /
409 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coupes glacées
9 Przepisów
Francja
Francja