
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de biscuits à l'avoine nappés de chocolat
- 20 g de beurre doux et un peu pour les ramequins
- 200 g de fromage à tartiner type Philadelphia
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 œuf
- 80 - 90 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de farine de blé
-
200
g de mangue surgelée, en morceaux décongelés
lub 200 g de mangue mûre coupée en morceaux - 1 - 2 c. à café de jus de citron à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 333 kcal / 1394 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Błonnik
- 0.8 g