Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'amandes crues
- 6 abricots secs dénoyautés (30 g env.)
- 20 g de muesli
- 30 g de riz soufflé
- 130 g de banane bien mûre, coupée en morceaux
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 20 g de farine de noix de coco
- 1 c. à café de beurre de cacahuète
- 1 pincée de cannelle en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 232.3 kJ / 60.9 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 4.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banoffee
2 godz. 35 min
Pudding vapeur au sirop d'érable
1 godz. 10 min
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3h 35 min
Petits pots de crème au thé chaï
1h 15min
Légumes en Wellington
2 Std. 10 Min
Eclair au chocolat sans beurre et allégé en sucre
1 godz. 45 min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 Min
Cupcake chocorange
50 min
Pudding aux poires et chocolat
2 godz.
Crème au chocolat, gelée de café
2 Std. 25 Min
Gâteau de semoule au citron
1 godz. 20 min
Cake à la polenta au citron
1h 15min