Salmorejo de remolacha

Salmorejo de remolacha

4.6 157 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de queso de cabra
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 500 g de remolacha cocida en trozos
  • 300 g de tomate maduro en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 40 g de miga de pan blanco (del día anterior)
  • 15 g de vinagre de jerez
  • 100 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.65 g
Kalorie 936 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 20.08 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 5.12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...