Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
- 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200
g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
lub 200 g de zanahorias en rodajas de 2 cm - 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 781 kJ / 187 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1911.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porrusalda con calabaza
50 min
Pochas a la navarra
40 min
Borrajas con gambas
40 min
Judías verdes con tomate
45 min
Bonito a la riojana
50 min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Cardo con almendras
20min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Marmitako
40 min