Porrusalda con bacalao

Porrusalda con bacalao

4.0 120 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
  • 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
  • 200 g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
    200 g de zanahorias, en rodajas de 2 cm
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1911.3 mg
Białko 14 g
Kalorie 781 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...