Porrusalda con bacalao

Porrusalda con bacalao

4.0 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • de agua
    1000 g
  • de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
    300 g
  • de patatas chascadas en trozos de 2 cm
    300 g
  • de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
    200 g
    200 g de zanahorias, en rodajas de 2 cm
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de migas de bacalao remojadas y desaladas
    250 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 187 kcal / 781 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 1911.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...