Wersje kompatybilne
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 300 g de zanahoria en trozos de 3-4 cm
-
250
g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
lub 250 g de cebolla en cuartos - 70 g de aceite de oliva
- 250 g de chorizo en rodajas de 5 mm
- 1500 g de caldo de carne
- 400 g de patatas en trozos de aprox. 2 cm
- 2 hojas de laurel secas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 708.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías pintas con verduras
35min
Garbanzos con chistorra
40min
Alubias con bacalao
30min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Judías blancas con chorizo
50min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos con verduras y arroz
45min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Lentejas estofadas
3 Std.
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Judías blancas a la hortelana
45min