Guiso de garbanzos con verduras y chorizo

Guiso de garbanzos con verduras y chorizo

4.6 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
12 raciones

Składniki

  • 1600 g de garbanzos cocidos (en conserva) , aclarados y escurridos
  • 300 g de zanahoria en trozos de 3-4 cm
  • 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
    250 g de cebolla, en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva
  • 250 g de chorizo en rodajas de 5 mm
  • 1500 g de caldo de carne
  • 400 g de patatas en trozos de aprox. 2 cm
  • 2 hojas de laurel secas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1496 kJ / 357 kcal
Białko 15.8 g
Węglowodany 32.6 g
Tłuszcz 16.7 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Błonnik 8 g
Sód 708.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...