Salsa dulce de pera, jengibre y naranja

Salsa dulce de pera, jengibre y naranja

5.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 receta completa

Składniki

  • 600 g de peras anjou rojas , peladas y descorazonadas
  • 5 g de jengibre fresco, pelado
  • 30 g de azúcar refinada
  • 50 g de agua
  • 2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
  • 30 g de jugo de naranja, recién exprimido

Wartości odżywcze na 1 receta completa

Kalorie 2075 kJ / 494 kcal
Białko 3 g
Węglowodany 127 g
Tłuszcz 3 g
Błonnik 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...