
Urządzenia i Akcesoria
Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 receta completa
Składniki
-
600 g de peras anjou rojas , peladas y descorazonadas
-
5 g de jengibre fresco, pelado
-
30 g de azúcar refinada
-
50 g de agua
-
2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
-
30 g de jugo de naranja, recién exprimido
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
2075 kJ /
494 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
127 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NAVIDAD
20 Przepisów
Meksyk
Meksyk