Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de peras anjou rojas, peladas y descorazonadas
- 5 g de jengibre fresco, pelado
- 30 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
- 30 g de jugo de naranja, recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2075 kJ / 494 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 127 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete a la pimienta
20 Min
Mousse de mango
15 Min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1 godz. 30 min
Tlapique de verduras
25 Min
Sopa de pera y papa
30 Min
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2h 30 min
Mermelada de mandarina
40 Min
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
1 Std.
Manzanas al tequila
35 Min
Muslos de pollo picantes con zanahorias glaseadas al vacío TM6
2 godz. 50 min
Clafoutis de higo
1 godz. 30 min
Puré de betabel
1 Std.