Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
TM5 TM6

Salsa dulce de pera, jengibre y naranja

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 600 g de peras anjou rojas, peladas y descorazonadas
  • 5 g de jengibre fresco, pelado
  • 30 g de azúcar refinada
  • 50 g de agua
  • 2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
  • 30 g de jugo de naranja, recién exprimido

Wartości odżywcze
na 1 receta completa
Kalorie
2075 kJ / 494 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
127 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy