Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de peras anjou rojas, peladas y descorazonadas
- 5 g de jengibre fresco, pelado
- 30 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
- 30 g de jugo de naranja, recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2075 kJ / 494 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 127 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Puré de camote
40min
Sopa de poro y papa
30min
Crema de hongos con tocino
25 min
Sopa de apio
50min
Soufflé de queso horneado TM6
1h 25min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
1h 20 min
Encurtidos (Achcharu)
48hod. 30min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min