Ensalada de tallarines, berros y carne

Ensalada de tallarines, berros y carne

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porciones

Składniki

  • 100 g cacahuate seco tostado sin sal
  • 1600 g de agua
  • 100 g de fideos de arroz
  • 5 g de jengibre
  • 75 g de cebolla blanca
  • 1 diente de ajo
  • 80 g de zanahoria pelada y en trozos
  • 45 g de apio en trozos
  • 20 g de aceite vegetal
  • 180 g de filete de res en trozos
  • ½ cdita de sal fina
  • 30 g de salsa de soya
  • 10 g de aceite de ajonjolí
  • 45 g de salsa de pescado
  • 50 g de jugo de limón amarillo
  • 90 g de berros
  • 200 g de lechuga francesa en tozos
  • hierbabuena fresca picada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10 g
Kalorie 844 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...