Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de albahaca frescas
- 60 g de cebolla morada, en cuartos
- 6 huevos
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas, en rebanadas (aprox. 3 mm)
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- 500 g de agua
- 100 g de queso feta, en cubos
- 8 hojas de menta frescas
- 2 pizcas de orégano seco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 329.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Tabule de quinoa
10 min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Ensalada de quinoa
25 min
Pasta con verduras verdes
45min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Empanadas de papa y betabel con salsa de yogur TM6 (Pelar)
1h
Ensalada de quinoa
35 Min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 godz. 5 min