Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 talos de hortelã partidos em pedaços
- 30 g caju
- 200 g leitelho
- 200 g leite fermentado (kefir)
- 200 g manga madura
- ½ c. chá de raspa de limão picada
- 30 - 40 g eritritol
- 50 g mirtilos
- 2 c. chá de coco ralado
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1151.2 kJ / 275.2 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 243.2 mg
Alternatywne przepisy
Ovos-moles de Aveiro
50 min
Arroz no forno com maçã ralada - TM5
50 min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Creme de espargos verdes
50 min
Ovos-moles
1h
Creme de legumes e espetadas de maruca
Geen beoordelingen
Pudim de chia, manga e maracujá
1 Std. 10 Min
Mexilhões com caril de abacaxi e arroz de coentros
1h
Caldo de legumes - TM5
30 min
Pudim abade de Priscos
2 Std. 15 Min
Gelado de ovos-moles
8h 50 min
Ovos-moles de 12 gemas
40 min