Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

3.9 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 3 brins de persil frais, équeuté
  • 25 g de beurre
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • pommes de terre (opcjonalnie) pour le service
  • filet de jus de citron (opcjonalnie) pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 740.5 mg
Białko 31.5 g
Kalorie 1194 kJ / 285.5 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...