Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote

Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote

4.2 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 450 - 500 g de rôti de porc, dans le filet (taille adaptée au panier cuisson)
  • 80 - 100 g de dattes dénoyautées
  • 2 - 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 - 3 pincées de poivre noir moulu et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
  • 180 g d'échalotes coupées en deux
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 80 g de marsala sec
    80 g de porto
  • 200 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 642.3 mg
Białko 29.8 g
Kalorie 1888 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 25.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 24.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...