Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote

Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote

4.2 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de rôti de porc, dans le filet (taille adaptée au panier cuisson)
    450 - 500 g
  • de dattes dénoyautées
    80 - 100 g
  • de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • de poivre noir moulu et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • d'échalotes coupées en deux
    180 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de marsala sec
    80 g
    80 g de porto
  • d'eau
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 453 kcal / 1888 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 642.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...