Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)

Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)

4.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Filetto di maiale ripieno di funghi e formaggio con patate
  • di funghi champignon a metà
    250 - 300 g
  • di cipolla in quarti
    100 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di burro
    20 g
  • erbe aromatiche fresche miste
    1 rametto
  • di sale
    1 ½ - 1 ¾ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • filetti di maiale piccoli (300-400 g ciascuno)
    2
  • di formaggio
    6 fette
  • fette di bacon
    10 - 14
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a pezzi (3 cm)
    600 - 700 g
Cavolo cappuccio
  • di cavolo cappuccio a pezzi
    500 g
  • di carota pelata e a pezzi
    60 g
  • di dado di carne o vegetale
    1 ½ cucchiaino
  • di acqua
    200 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di farina tipo 00
    10 - 20 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 - 2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 628.5 kcal / 2629.5 kJ
Białko 44.5 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 39.1 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Sód 1003.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...