Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 fette di limone
  • 30 g di mandorle con la pellicina
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di pangrattato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 851.6 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 1716 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...