Wersje kompatybilne
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 fette di limone
- 30 g di mandorle con la pellicina
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pangrattato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 851.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti di verdure e uova all'occhio di bue
1h
Bimby® è casa: Risotto
1h 15 min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15 min
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Crostata salata multicolore
1h
Pomodorini sottovuoto
1h
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Insalata di finocchi e arance
10 min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25 min
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2h
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h