Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
TM6

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 fette di limone
  • 30 g di mandorle con la pellicina
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di pangrattato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1716 kJ / 410 kcal
Białko
21.3 g
Węglowodany
13.5 g
Tłuszcz
30.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
2.9 g
Sód
851.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy