Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de jitomates cherry, en mitades
- 150 g de arúgula
- 1 pimiento rojo, en cubos (1-2 cm)
- 2 aguacates, en cubos (1-2 cm)
- 100 g de cebolla morada, en mitades
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 60 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 20 g de piñones, tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2115.8 kJ / 505.7 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 15.6 g
- Sód
- 699 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Arroz al cilantro
35min
Salpicón de pollo
25 min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Ensalada de quinoa
25 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Quinoa con ejotes
30 min
Ensalada de pepino
15min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Ensalada de quinoa
35min
Ensalada de garbanzo
10 min
Ceviche de hongos
10 min