Ensalada de frijoles cannellini

Ensalada de frijoles cannellini

3.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porciones

Składniki

  • 300 g de jitomates cherry en mitades
  • 150 g de arúgula
  • 1 pimiento rojo en cubos (1-2 cm)
  • 2 aguacates en cubos (1-2 cm)
  • 100 g de cebolla morada en mitades
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 60 g de aceite de oliva
  • 50 g de vinagre de vino tinto
  • 1 cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida
  • 20 g de piñones, tostados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 699 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 2115.8 kJ / 505.7 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 15.6 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 41.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...