Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de jitomates cherry, en mitades
- 150 g de arúgula
- 1 pimiento rojo, en cubos (1-2 cm)
- 2 aguacates, en cubos (1-2 cm)
- 100 g de cebolla morada, en mitades
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 60 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 20 g de piñones, tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2115.8 kJ / 505.7 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 15.6 g
- Sód
- 699 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bases
14h 45min
Ensalada de quinoa
25min
Arroz al cilantro
35min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Ensalada tibia de frijoles
25min
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h
Pastel de camote al pastor
35min
Caldo de pollo con arroz
35min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min
Ensalada fresca de quinoa
25min
Sándwiches de ensalada de pollo
50min