Urządzenia i Akcesoria
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
aceite vegetal para engrasar
-
2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
-
4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
-
20 g de mirin
-
15 g de azúcar
-
20 g de sake
-
160 g de agua
-
1 cdita de ajonjolí tostado para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MÁS QUE SUSHI
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de cilantro
1h 20min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Tacos de lechuga
1h
Baba ganoush
40min
Hamburguesas de tofu
8h 10min
Fondo vegetariano
1h 35min
Souffle de queso gruyere
40min
Tabule
30min
Sopa de cebada perla y hongos
50min