Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
15
g de té limón, fresco, la parte blanda
lub 1 ½ cdita de ralladura de limón verde - 5 g de jengibre, fresco y pelado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 30 g de aceite vegetal
- 30 g de salsa de soya
-
30
g de salsa de pescado
lub 1 cdita de sal fina - ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- 1 cdita de azúcar mascabado
- 1 cdita de semillas de cilantro, molidas
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de filete de res, cortado en rebanadas delgadas (aprox. 5 mm)
- hojas de lechuga para decorar
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6048 kJ / 1440 kcal
- Białko
- 156 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30 min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25 min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Tom yum
40 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Sándwich de filete de res
2h 30min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2h 40min