Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Bases
TM6 TM5

Bases

5.0 (2 oceny)

Składniki

salsa de cebolla al vino

  • 200 g de cebolla blanca, en mitades
  • 5 dientes de ajo, pelados
  • 60 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 100 g de agua
  • 1 cdita de sal

Pasta

  • 1500 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 350 g de pasta corta seca, p. ej. macarrones o orecchiettes

Papas, zanahorias y apio

  • 800 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 600 g de papa, pelada, en trozos de 2 cm
  • 350 g de zanahoria, pelada, en trozos de 2 cm
  • 250 g de apio, en trozos de 1 cm

Arroz y zanahorias

  • 1200 g de agua
  • 250 g de arroz de grano largo, p. ej. arroz basmati
  • 600 g de zanahoria, pelada, en rebanadas (5 mm)

Frijoles Cannellini

  • 400 g de frijol bayo seco
  • agua, para remojar
  • 1 cdita sal
  • agua

Wartości odżywcze
na 1 receta completa
Kalorie
21559.1 kJ / 5152.8 kcal
Białko
184.5 g
Węglowodany
931.1 g
Tłuszcz
74.2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
119.3 g
Sód
10560.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy