Bases

Bases

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 45 min
1 porción

Składniki

salsa de cebolla al vino
  • 200 g de cebolla blanca en mitades
  • 5 dientes de ajo pelados
  • 60 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 100 g de agua
  • 1 cdita de sal
Pasta
  • 1500 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 350 g de pasta corta seca p. ej. macarrones o orecchiettes
Papas, zanahorias y apio
  • 800 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 600 g de papa pelada, en trozos de 2 cm
  • 350 g de zanahoria pelada, en trozos de 2 cm
  • 250 g de apio en trozos de 1 cm
Arroz y zanahorias
  • 1200 g de agua
  • 250 g de arroz de grano largo p. ej. arroz basmati
  • 600 g de zanahoria pelada, en rebanadas (5 mm)
Frijoles Cannellini
  • 400 g de frijol bayo seco
  • agua para remojar
  • 1 cdita sal
  • agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 10560.2 mg
Białko 184.5 g
Kalorie 21559.1 kJ / 5152.8 kcal
Tłuszcz 74.2 g
Błonnik 119.3 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 931.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...