Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 ramitas de romero fresco
- 3 hojas de laurel secas
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
lub 1 cdas de mostaza Dijon
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 808 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 Min
Torta de costillas braseadas
1h
Empanadas indias de carne con aderezo fresco de hierbas
2h
Chow Mein
55 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 Min
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1h
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1h
Nidos de papa con salmón y crema
2 Std. 40 Min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Ensalada César de salmón con escarola
35 Min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.