Lomo de cerdo al horno

Lomo de cerdo al horno

4.6 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 porción

Składniki

  • 1400 g de lomo de cerdo entero
  • 230 g de tocino ahumado rebanado
  • sal al gusto
  • pimienta blanca molida al gusto
  • 350 g de vino blanco
  • 2 cebollas moradas en rodajas (2 cm)
  • 2 manzanas cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
  • 3 ramitas de romero fresco
  • 3 hojas de laurel secas
  • 90 g de queso parmesano en trozos
  • 2 cditas de pimienta blanca molida o al gusto
  • 1 cda de mostaza
    1 cdas de mostaza Dijon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 808 mg
Białko 40 g
Kalorie 3065 kJ / 730 kcal
Tłuszcz 55 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...