Avena con tomate y albahaca

Avena con tomate y albahaca

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 150 g de hojuelas de avena
  • 600 g de agua
  • 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 10 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva
  • 200 g de jitomate cherry mini o cortados por la mitad
  • 75 g de mini esferas de mozzarella
  • 10 g de hojas de albahaca fresca picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 122 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 934 kJ / 223.2 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...