Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0
- 8 g di sale
- farina di semola q.b.
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- 20 g di 'nduja
- 150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di caciocavallo in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 5271.5 kJ / 1260 kcal
- Białko
- 56.7 g
- Węglowodany
- 141.9 g
- Tłuszcz
- 55.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 2362.9 mg
Alternatywne przepisy
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30 min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3h 35 min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza salsiccia e friarielli
30h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza napoletana
9h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24u.