Frittelle di riso

Frittelle di riso

4.3 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca a pezzi
  • 50 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 300 g di riso bollito
  • olio di arachidi per friggere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 513.4 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 1223 kJ / 292 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 26.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...